O lume sacadata

Probabil realitatea asta sacadata in care ne ducem traiul de zi cu zi, oamenii multi care ne-au distorsionat parerea si au distrus speranta ce ne-am pus-o in ei sau doar viata de care ne palim uneori ne transforma din oameni plini de incredere, in oameni fricosi care nu isi permit sa creada in altcineva decat in ei.

E un trist adevar ca ne e asa de greu sa prindem incredere, increderea si privirea care vede prima data bunul in omul pe care il vedem pentru prima data si nu indoieliile ce apar asa de des; cele despre ganduri ascunse, de intentii necunoscute, de preconceptii.

Nu imi place lumea in care nu exista incredere, lumea unde doar frica de a fi expus blocheaza gandirea, lumea in care cuvintele nerumegate sunt aruncate pe fata, de unde nu mai pot fi sterse sau luate inapoi. Lumea in care iubirea e transformata in frica, frica in neincredere, neincrederea in dispret, dispretul in ura.

As vrea o lume unde avem beneficiul de a fi vazuti ca persoane fara cusur, in care sa ne putem demonstra si arata cine suntem.
As vrea o lume unde judecata nu vine fara fapta, in care cuvantul e just si gandul prim e bun. As vrea o lume in care se vede, se gandeste, se analizeaza si dupa aceea se da verdictul. Nu in ordinea opusa.

As vrea o lume in care actiunile protagonistilor sunt judecate in locul faptelor inexistente, o lume in care toti vedem clar ce este si ce nu, o lume in care jumatatea noastra care crede in oameni, castiga mereu in fata celei care nu o face.

Lanterna Magicka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s