Nu ti-am mai scris de mult

Nu ti-am mai scris de mult. Nu stiu de ce. Probabil trairiile recente mi-au golit temporar cerneala din stiloul care asternea adineaori randuri peste randuri, pagini peste pagini. Cuvinte adresate tie, mie, tuturor si nimanui. Nu le-am mai pus pe foaie. Cel putin nu atat de des pe cat mi-as dori.

Motivele sunt diverse, daca as sta sa le caut. Pretiosul timp liber, e mereu inglodat in datorie mintii mele prea agitate. El ar fi motivul cel mai des intalnit in fuga asta de colo, colo. Pe zi ce trece imi dau seama ca El se scurge tot mai repede. Fie ca imi ocup viata cu prea multe lucruri ce ma tin vesnic preocupat, fie sunt prea obosit si aleg sa boicotez stilolul care asteapta anxios pe birou.

Am pornit de curand pe un drum lung, care are ca tel si sfarsit, exact ceea ce duc lipsa in prezent: din belsug, timp pretios pentru stilou si timp sa imi asez gandurile in sertare.
Drumul, insa, e lung si pana voi castiga cursa cu timpul, voi fi fara timp mereu. Asa ca te intreb: tu crezi ca e bine sa renunt o perioada la ce imi e mai drag, doar pentru a recastiga la sfarsit, ce pierd pe parcus? Chiar daca finish’ul promite sa umple toate lipsurile si provocarile prezentului? Dar daca pierd stiloul sau cerneala din el pe drum?

Probabil trebuie sa ne fie greu uneori, ca sa ne dam seama cat de bine ne e, atunci cand ne e bine. Riscuri avem la fiecare pas, dar daca nu le asumam, nici nu inaintam.

A trecut o perioada lunga de cand nu ne-am vazut. Imi e dor de noptile ce le petreceam in jurul unui foc cu jaratec incins, pasand de la unul la celalalt o tigara si povesti aprinse, dar cred ca cel mai dor imi e sa fim tacuti impreuna si sa lasam lumea din jurul nostru sa faca galagie.

Cu drag,
V

11995500_1240089202686850_1903864026_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s