De acum pentru totdeauna

Eram doua suflete tinere si pure, nepatate de ura sau de iubiri neconsumate, cand ne-am cunoscut.

Nu stiam nici unul ce inseamna dragostea, pana ne-am castigat unul pe celalalt la loteria vietii, la care nici macar nu stiam ca jucam.

Cand te-am vazut pentru prima data am stiut ca te cautasem toata viata si stiam ca nu voi mai avea niciodata liniste, daca nu te voi putea numi “pusha mea”.

Am dansat ca doi nebuni toata noaptea aia si in toata emotia ce o simteam cand corpul tau se misca pe langa al meu, am ajuns ca un tantalau neexperimentat ce eram, sa iti lipesc guma in par…radem acum la amintire, dar atunci m-ai injurat dragastos.

Am invatat impreuna cum zboara fluturii in stomac, ce inseamna un sarut ce te lasa fara aer, cum se iubeste si cum poti traii ca un intreg intr-o lume ce e doar a noastra.

Si chiar daca am cunoscut si raul in tot binele ce ne inconjoara, am ales sa ne pastram doar unul pentru celalalt, la fel cum un dop pastreaza o sampanie unica si frumoasa, stiind ca odata tasnita in lume, isi va pierde pentru totdeauna frumusetea si splendoarea.

Anii multi ce au trecut, au facut doar sa imi confirme promisiunea facuta cu atata timp in urma…promisiunea ca vom fi mereu fericiti pentru ca flacara iubirii noastre arde in eternitate.

Dar acum vreau sa iti cer ceva…ba nu…vreau sa te rog ceva…din tot sufletul meu, din toata inima si mintea mea…din tot ce insemn eu, te rog sa fii mereu langa mine, sa fii partenerul meu, prietena mea cea mai buna si iubita mea pentru toate zilele ce imi mai sunt date.

Vreau sa fii mama copiilor nostri!! A fetitei ce sa ti se asemene, cu parul blond si ochii verzi ca primavara si a unui baietel brunet si nazdravan ca mine.
Vreau sa fii batranica ce imi pune dimineata pe gene si eu sa fiu batranelul tau ce iti saruta noaptea de pe buze.

Vreau sa fii sotia mea, de acum pentru totdeauna!!!

Dedicat celor doua suflete ce s-au gasit in haosul contemporan, reusind sa tina unul de celalalt si la a carei cerere am fost indeajuns de norocos sa asist. Mais amor por favor!!!

Advertisements

2 thoughts on “De acum pentru totdeauna”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s