Pantomime

1526318_405750016226678_331480309_n

 

Refuzam sa ne maturizam!! Vrem sa ramanem vesnic tineri, fara responsabilitati prea mari, fara restante la gaz sau facturi neplatite la sfarsit de luna, fara probleme de oameni mari si fara decizii proaste luate de altii pentru noi…vrem multe!

Dar palma realitatii ne paleste pe toti mai devreme sau mai tarziu..fie ca e un job, o relatie sau doar varsta care te transforma in om serios fara timp pentru micile capricii, dar ceva o face.

Anii nebuniei si a greseliilor placute se scurg constant, pana cand consumati fiind, lucrurile marunte ce ne faceau asa fericiti altadata, nici nu ne mai intereseaza…oameni carora le-am jurat prietenie vesnica nu mai sunt prin zona…iesirile in oras se raresc..distractia nu mai apare asa usor ca alta data. Pana cand alegem sa ne baricadam in casa la seriale decat sa fugim desculti prin ploaie ca o baba la pubertate.

Si incercam sa ne organizam timpul, ne punem deadline-uri, facem bucket list-uri, visam la viitor dar tot nu ne mai ajunge. Si poate chiar ajungem sa credem ca a noastra cursa contra timpului e pierduta din start si ca puterea deciziei e doar o iluzie…dar nu e!!

Eu unul cred ca sunt stapanul destinului meu si sunt constient ca fiecare decizie ce o iau imi schimba cursul intr-un fel sau altul…aleg sa traiesc cat imi permit de bine si sa ma bucur de toata frumusetea aventurii, oricare ar fi ea, de fiecare data cand e posibil !!

Da, ne lovim de probleme si da, avem momente mai rele decat sunt cele bune…in care te prabusesti fara a stii cum sa iesi din groapa, fara a stii cand vine balonul tau cu aer cald sa te ridice de acolo. Daca intarzie sa vina fa-o ca cei din inaintea ta…pas cu pas, mana peste mana…tot ce conteaza e sa nu te dai batut, ca din esec invatam cel mai bine !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s