Noaptea e ziua mea preferata

w58l5

Noaptea ma calmeaza.
Elimina acel haos ce il traiesc ziua ca o tigara aprinsa dupa masa. Acea galagie care urla in mine…acel telefon ce trebuie sa sune…acea intalnire unde nu pot intarzia sau acei mamuti ce imi perturba linistea cu injuraturi de cea mai inalta calitate si cu neuitatul abuz de claxon…totul dispare.


Noaptea ma calmeaza.
Nu mi se cere nimic…nu se asteapta nimic de la mine…nu mi se spune ce trebuie sa fac…trebuie sa ajung doar unde vreau iar daca nu ajung e la fel de bine.


Linistea ei e cea mai bine venita galagie, care ma lasa sa imi asez gandurile in sertarele lor, sa cuget la alegerile facute, la zile pierdute sau doar la maimute frumos imbracate.

Noaptea ma calmeaza dar nu ma lasa sa dorm, ci simt ca prind viata…o alta viata!

Las seriozitatea zilei sa dispara din peisaj ca sa ii faca loc nebuniei ce vine in pocale magice asonate cu diverse placeri, discutii sau beat-uri.
Vorbesc cu toate fapturile noptii pana cand imi reamintesc ca viata e prea scurta pentru conversatii banale asa ca merg mai departe.

Chiar si singur de sunt, sunetul noptii e de ajuns sa aprinda nebunia ce mocneste si fumega mereu in mine iar neincetat voi lasa corpul sa exprime muzica, care acea viata o canta.

Noaptea e ziua mea preferata! Noaptea traiesc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s