Home transit

1888598_10203523600710113_7559812871170529630_n

Ne vedem prietenii dupa un amar de timp razvratit in experiente nebune si cautam acea schimbare sau acea transformare prin care noi si ei credem ca am trecut. Cercetam fiecare detaliu si asteptam ca si ei sa faca la fel…

Dar nu gasim ce credeam si vedem ca acel “ma nu te recunosc” nu apare! Nu vine acea instrainare de care ne era teama inainte sa aterizam acasa si nu vedem acea schimbare in noi, cand suntem inconjurati de oamenii cu care am trait mii de momente ce au sarit peste fileul ce contureaza personalitatea ca o minge de ping pong.

E greu de conturat sentimentul in care te simti in sfarsit acasa. Te intalnesti cu familia ce ti-a lipsit, cu oamenii carora le-ai jurat prietenie vesnica sau cu foste aventuri care au doborat arcada tavanului tau.

Sorbim fiecare moment indiferent de natura lui…fie ca incercam sa pozam fiecare clipa sa o luam cu noi sau doar soarele ce te-a incalzit in locul tau preferat .

Chiar si momentul cand parasim orasul ce contine atat de mult din ce iubim si acea nostalgie comica ce nu lipseste sa apara, care te lasa cu un gol in stomac dar cu bateriile incarcate la maxim… le savurezi pe toate in felul lor.

Daca ultimile tale ore le omori pe Lipscani si imprejurimi cu prieteni buni si discutii horrorshow ajungi doar bun de decolat acasa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s