Metamorfoza…

1175695_349166198551727_211673594_n

Fugim in noapte disperati, cu pieptul in flacari , cu plamanii epuizati….cautam usa potrivita, usa noastra…usa care cand se deschide, stii ca ai ajuns in locul tau, stii ca tot efortul nu a fost in zadar, stii ca esti acasa!!

Fugim de probleme, fugim de responsabilitati, fugim de sentimente…fugim de viata…

Alegem sa fim efemeri prin lume, nici macar de noi intelesi..spunem lucruri ce nu le simtim..facem lucruri ce nu le dorim.. Ne razvratim, ne zbatem, ne luptam sa aflam cine suntem…de ce suntem in stare, care ne sunt limitele..pana unde putem ajunge… Ne metamorfozam de la o zi la alta, ne renastem o data pe luna…reevaluam discutii, alegeri, decizii, momente…

Nu stim de ce am spus nu, nu stim de ce am spus da…nu stim cine suntem!!

Ne schimbam constant! Voluntar? Involuntar? Nici nu mai conteaza!!O facem pentru serviciu, pentru prieteni, pentru persoana iubita, pentru familie sau doar pentru copilul din noi.

Credem mereu ca noul e bun iar vechiul e plictisitor, asa ca alegem mereu sa ne mulam dupa un personaj nou cunoscut sau o aventura nou taiata de pe bucket list, ca un lut umed excavat din cuva personalitatilor.

Viata e un lung razboi contra monotoniei si a statorniciei, vesnic purtand lupta impotriva plafonarii.

Nu ne place cine suntem, ce spunem, ce facem, ce gandim…asa ca alegem sa ne redefinim mereu, cand ar trebui defapt sa fim impliniti cu cine suntem si in loc sa ne plangem, sa fim multimiti cu drumul lung ce l-am parcurs pana acum.

Schimbarea e buna, profitabila si productiva atata timp cat esti fericit cu tine si esti fericit cu ce persoana ai ajuns sa fii.

Esti cine alegi sa fii, dar fii multumit cu cine esti 🙂

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s