Fericire in rate…

1009824_335799596555054_857632950_n

Ne permitem zilnic o mini excursie in viitor si mai ales in trecut…de abia astept sa plec in concediu…de abia astept sa vina weekendul sau sa ies pe usa serviciului…sau..ce rau imi pare ca nu am procedat asa…poate daca as fi spus asta, nu s-ar fi ajuns aici…as vrea sa mai pot schimba ceva din trecut…

Mereu ne entuziasmeaza ceva din viitor sau regretam ceva din trecut, dar contempland la momentele ce nu le putem schimba uitam sa traim in prezent si sa ne bucuram de lucrurile marunte a vietii, care de obicei aduc mai mult pe masa decat cele mari!!!

Fericirea chiar se gaseste in rate daca e cautata, dar alegem cateodata sa o boicotam singuri si sa ne mintim ca nu avem timp sa facem lucrurile care ne fac fericiti…

Ba lucram prea mult, ba a trebuit sa asteptam doua ore la coada pentru a plati nu stiu ce factura la banca, ba ne pierdem jumate de zi in trafic, ba alegem sa tolanim in pat toata duminica, cand afara mangaie soarele primaverii pe toti ce ies sa il vada….

Cred cu ardoare ca fericirea e o stare de spirit, care cu putin efort poate fi indusa mai mereu…chiar si cand tristetea sau melancolia vor sa rupa poarta regatului tau. Tu sa nu le lasi!! 

Inarmeaza-te cu voie buna, dragoste, prieteni, familie si momente de neuitat si lupta impotriva lor.

Fa ceva diferit azi, fa ce te face fericit!! Citeste o carte buna…iesi la o plimbare in parc…intalnestete cu prieteni ce nu i-ai vazut de mult…iesi la o cina delicioasa in companie buna…ia-ti prietena, prietenul, copii sau cainele si faceti ceva impreuna.

Bucura-te de azi asa cum nu te-ai bucurat ieri dar cum ai vrea sa te bucuri maine

Advertisements

One thought on “Fericire in rate…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s