Suflete…

 

Nu poti stii cand se intampla! Cand universul lucreaza sa uneasca doua drumuri pana atunci paralele, dar totusi conectate.

Se intalnesc ca doi straini intr-o gara aglomerata, grabiti sa nu isi piarda trenul ce ii duce pe drumul lor.

El isi lasa bagajele sa cada, ea ramane nemiscata uitand de trenul ce suiera pe al ei peron. E un moment de nedescris acela cand doua priviri, pentru prima data se zaresc si isi spun “Buna“.

Crestem cu speranta ca legenda sufletelor pereche e una reala, si in timp ce tu iti cauti jumatatea, ea te cauta la celalalt capat. Dar ratiunea nu e asa permisiva cu sufletul doritor. Pana cand vezi acea scanteie a ochiilor ce impleteste vesnica legatura, nu ai putut crede cu adevarat.

Te lepezi in acel moment de toate inhibitiile si lasi toate bagajele trecutului pe loc si fugi spre acea faptura minunata care iti onglindeste sufletul, iar ea o face la fel. Va imbratisati! La inceput prin vorbe, mai tarziu prin sentimente si vezi ca acea stangacie puerila cu, care ai invatat sa traiesti, nu apare.

Odata ce va intalniti, simti o familiaritate ce iti era pana atunci straina…simti ca si cum nu ati trait nici un moment unul fara altul si orice alt moment trait va fi daruit celuilalt.

Va contopiti experientele, amintiriile, ganduriile si sentimentele…apoi realizezi ca ti-ai gasit, dupa atatia ani de relatii nesanatoase si de vise distruse, jumatatea. 

Cu timpul vezi ca sufletul vostru se dezvolta constant, nestiind ca e capabil sa gazduiasca atata dragoste si sa iti ofere atat de multe, chiar si fara a cere.

In esenta, iubirea e cea mai puternica arma a omenirii, iar o data atins vei face tot posibilul ca acea atingere sa ramana permanenta, oricare ar fi obstacolele. 

Alegeti sa pierdeti amandoi trenurile si sa luati impreuna expresul ce pe drumul vostru va duce, lasand destinul sa lucreze de acum pentru doi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s